/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

Arest prelungit! Încă 20 de zile pentru cei trei polițiști din dosarul Braguța

missing
20 octombrie 2017, ora 17:55

Judecătoria Rîșcani a admis demersul procurorului și a decis să prelungească arestul la domiciliu pentru angajații izolatorului de detenție provizorie, acolo unde Braguța ar fi fost maltratat și s-ar fi îmbolnăvit de pneumonie purulentă.

Andrei Braguță a fost reținut de Poliția de Patrulare la 15 august. Acesta s-ar fi împotrivit somațiilor oamenilor legii. La 10 zile după arest, tânărul a decedat în condiții suspecte în Penitenciarul „Pruncul”. Cauza oficială a decesului este „pneumonie purulentă”, dar părinții băiatului susțin că el ar fi decedat după ce a fost bătut crunt.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram