În Ceadir-Lunga, în urma unei coliziuni dintre două automobile, doi tineri au decedat la fața locului, iar o treia persoană a murit mai târziu în unitatea de terapie intensivă a spitalului raional. Cei trei aveau între 18 și 21 de an. Informația a fost confirmată pentru portalul de știri Gagauzinfo.MD de către șeful Direcției Generale de Sănătate a Găgăuziei, Alexei Zlatovchenko.

Potrivit informațiilor preliminare, accidentul a avut loc în această noaptea, în jurul orei 1, la marginea orașului Ceadîr-Lunga, în direcția localității Valea Perjei. În cele două automobile, care s-au făcut zob în urma impactului frontal, se aflau 6 persoane.

Două persoane au murit la fața locului, o altă victimă a murit în unitatea de terapie intensivă. Într-o situație extrem de gravă se mai află încă un pacient, iar medicii din Ceadîr-Lunga luptă pentru viața acestuia”, a spus Zlatovchenko. Potrivit polițistului, acesta este „cel mai grav accident în Găgăuzia din ultimii an”.

Toate cele șase persoane care au fost în mașini în momentul coliziunii sunt rezidenți ai regiunii Ceadîr-Lunga.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!