/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Cel mai „fioros” eveniment sportiv. În Chișinău va avea loc a doua ediție a cursei costumate de alergare HellRun

missing
28 octombrie 2017, ora 09:24

Până la start, pe scenă vor fi organizate concursuri, cum ar fi cea mai originală familie costumată, Bostanul oficial HellRun 2017 sau concursul cu mumii, câștigătorii cărora vor fi premiați.

Startul va fi dat la ora 20:00, iar participanții vor avea la dispoziție o oră pentru a parcurge traseul plin de surprize, unde îi așteaptă cadouri, dar și personaje costumate din poveștile de groază.

La linia de finiș, toți participanții vor primi o medalie simbolică în formă de dovleac.

Zona de start/finiș va fi amplasată la câțiva metri distanță de intrarea principală în Grădina Botanică. Imediat după start, concurenții vor alerga pe cele mai misterioase străduțe ale parcului.

Taxa de participare constituie 50 lei.

Vedeți mai jos cum s-a desfășurat HellRun 2016:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram