Sâmbătă, 28 octombrie, ora 18:00, la Grădina Botanică va avea loc cea de-a doua ediție a cursei costumate de familie HellRun 2017. Aceasta este unica cursă oficială de noapte din Republica Moldova și se desfășoară pe o distanță de 4 km. HellRun nu este o cursă competitivă, iar la aceasta pot participa toți doritorii, indiferent de vârstă sau pregătire sportivă. Condiția obligatorie este ca aceștia să poarte costume de carnaval.

Până la start, pe scenă vor fi organizate concursuri, cum ar fi cea mai originală familie costumată, Bostanul oficial HellRun 2017 sau concursul cu mumii, câștigătorii cărora vor fi premiați.

Startul va fi dat la ora 20:00, iar participanții vor avea la dispoziție o oră pentru a parcurge traseul plin de surprize, unde îi așteaptă cadouri, dar și personaje costumate din poveștile de groază.

La linia de finiș, toți participanții vor primi o medalie simbolică în formă de dovleac.

Zona de start/finiș va fi amplasată la câțiva metri distanță de intrarea principală în Grădina Botanică. Imediat după start, concurenții vor alerga pe cele mai misterioase străduțe ale parcului.

Taxa de participare constituie 50 lei.

Vedeți mai jos cum s-a desfășurat HellRun 2016:

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!