Anunțam mai devreme că edilul suspendat Dorin Chirtoacă a rămas fără biroul din incinta Primăriei Chișinău. Primara interimară al municipiului Chișinău Silvia Radu urmează să preia astăzi biroul lui Chirtoacă. Informația ne-a fost confirmată și de către șeful Serviciului relații cu publicul din cadrul Primăriei capitalei, Vadim Brînzaniuc. Potrivit funcționarului, lucrurile liberalului urmează să fie depozitate în cadrul instituției.

Tot astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, liberalul Mihai Ghimpu a arătat presei imagini de la Primărie, care surprind lucrările de „eliberare” a fostului biroului ocupat de Chirtoacă. Acesta urmează să fie pus la dispoziția noului primar interimar al Capitalei, Silvia Radu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!