/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

10% din blocurile din Chișinău încă nu au agent termic. Motivul

missing
07 noiembrie 2017, ora 08:29

Din 4.029 de consumatori deserviți de furnizor, în prezent sunt conectați la sistemul centralizat de încălzire 3.675. Totodată, 414 consumatori încă n-au solicitat conectarea.

Luni, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale, Iurie Razlovan, inginer-șef la SA “Termoelectrica” a declarat că în sezonul termic actual, furnizorul de termie a schimbat tactica de lucru cu rău-platnicii, astfel că primesc căldură toți consumatorii care solicită serviciul respectiv.

“Conectăm toți consumatorii care depun cereri. Problema datoriilor o soluționăm pe altă cale. Acum nu mai ține de sezon”, a spus reprezentantul “Termoelectrica”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram