/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Tinerii care vor să-și inițieze o afacere pot participa la un Forum Internațional ce se va desfășura la Chișinău

missing
11 noiembrie 2017, ora 16:55

Forumul va întruni 200 de participanți din R. Moldova, România, Ucraina, Italia, Georgia și Armenia, oferindu-le o platformă de interacțiune și un spațiu în care să-și împărtășească istoriile de succes, să abordeze provocările cu care se confruntă în activitatea lor și să stabilească conexiuni și viitoare parteneriate. Evenimentul se va desfășura la Chișinău, în perioada 21 – 22 noiembrie 2017, în incinta hotelului Radisson Blu Leodrand.

Forumul va aduna factori de decizie, experți în inovații și practicieni – IMM-uri,  organizații ce sprijin​ă ​și promovează activit​ățile antreprenoriale – pentru a genera discuții și ​a găsi solu​ții ce vor contribui la îmbunătățirea mediului de afaceri și dezvoltarea antreprenoriatului social, cu scopul de a influența dezvoltarea socială, economică și ecologică a țările partenere.

Pe parcursul celor două zile, Forumul va antrena participanții într-un mediu antreprenorial dinamic, oferindu-le:

  • 12 sesiuni de instruire, seminare informative și panouri de discuții paralele.
  • Prezentarea acordului DCFTA și ​posibilitățile de interacțiune pentru​ tineri​i​ antreprenori din țările semnatare ale acestui acord.
  • Sesiune de informare a participa​n​ților despre programel​e și fonduril​e europene care sprijină antreprenoriatul în rândul tinerilor.
  • Discursuri​ ale antreprenorilor ​afirmați​ și împărtășirea experiențe​lor de succes ale acestora.
  • Posibilitatea de networking, precum și stabilirea și dezoltarea ​relațiilor de ​cooperare la nivel​  național, regional și transfrontalier​.​
  • Expoziți​e​ de afaceri ce le va oferi participanților un spațiu de promovare a produselor și a​ serviciilor și de întâlnire și interacțiune cu potențialii clienți, precum și ocazia să stabilească noi parteneriate și să-și extindă afacerile dincolo de​ frontierel​e naționale.

Organizatorii invită toți doritorii de a participa la Forum să acceseze site-ul www.forum.antim.org  pentru informații suplimentare despre eveniment, inclusiv agenda desfășurată a acestuia, precum și modalitatea de participare și procedura de aplicare. De asemenea, puteți interacționa direct cu organizatorii prin intermediul paginii de Facebook ​https://www.facebook.com/1087170424640650/​, unde, la fel, veți găsi informații detaliate despre Forum.

Forumul ”Youth Entrepreneurship in a Modern Society” este organizat  în parteneriat cu Youth Generation Organization și cu susținerea financiară a Agenției Executive pentru Educație, Audiovizual și Cultură (EACEA) în cadrul programului Erasmus + al Uniunii Europene, precum și cu susținerea Programului UE „Susținerea măsurilor de promovare a încrederii”, implementat de PNUD, si al Ministerului Educaţiei, Culturii și Cercetarii al R. Moldova.

​​Pentru alte detalii, contactați președintele ANTiM, Aurelia Braguța, la numărul de telefon +37369891999 sau la email-ul entreforum2017@gmail.com.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram