Ofiţerii de investigaţii ai Direcţiei de Poliţie al mun. Chişinău sunt în căutarea individului ce apare în imagini. Acesta urmează a fi identificat şi reţinut, întrucât ar fi sustras din buzunarul unei femei de 44 ani, portmoneul cu bani în sumă de 2 240 lei.

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere instalate la intrarea unui magazin din sectorul Ciocana al Capitalei. Respectiv, persoanele care l-au recunoscut sunt rugate să comunice informaţiile la numerele de contact: 0 79192564 / 0 69150993. Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

În acest context a fost dispusă iniţierea unei cauze penale pentru pungăşie, care prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 lei la 17 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 2 ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!