A organizat nu numai cumetrii la vila prezidențială de la Condrița, dar și alte chefuri la nivel înalt. În week-end, când în Chișinău se desfășura referendumul anti-Chirtoacă, inițiat de socialiști, Igor Dodon se distra, împreună cu un deputat rus, prin pădurile de la Condrița: s-au întrecut cu ATV-ul, au băut și au cântat în beciul vilei prezidențiale. Mai mult, șeful statului a sacrificat și un porc de dragul celor veniți de la Moscova.

Imaginile video cu cheful de la Condrița au fost postate pe internet de către deputatul rus Oleg Paholkov. Acesta a venit în Moldova împreună cu soția sa. Distracția a început cu raliurile prin pădure. Igor Dodon a făcut și o demonstrație. Și cum să vină oaspeți tocmai de la Moscova, iar moldoveanul, fie el și președinte, să nu taie un porc?

Se pare că rușii mănâncă porcul altfel. Când a văzut cum este gătit porcul, deputatul Oleg Paholkov a spus că moldovenii sunt „sălbatici”: „Iată așa oameni sălbatici sunt moldovenii. Câteva clipe în urmă am pârlit porcul, l-am tăiat. Iată așa minunat mâncăm”.

Cheful a continuat cu un pahar de vin în beciul reședinței. Invitații au ascultat imnul Rusiei, intonat de un cor bisericesc. Igor Dodon s-a lăudat că în acest an a făcut personal zeci de tone de vin.

Cheful s-ar fi dat în weekend, chiar de referendum. Purtătorul de cuvânt al președintelui, Ion Ceban, ne-a spus că distracția ar fi avut loc sâmbătă. Ceban a mai menționat că Paholkov a venit la invitația lui Igor Dodon și că și-ar fi achitat singur călătoria. Deputatul rus scrie, însă, pe Facebook, că s-a plimbat timp de două zile ATV-ul prin pădure. Oleg Paholkov a mai fost în Moldova, la invitația socialiștilor. În cadrul unui interviu cu ocazia aniversării operațiunii Iași-Chișinău, deputatul rus a spus că la 23 august poporul moldovenesc sărbătorește nu doar eliberarea de sub ocupația fascistă, dar și de români. Anterior, Igor Dodon a fost criticat pentru faptul că a organizat cumetria fiului cel mic la reședința prezidențială de la Condrița, care este o instituție de stat. Președintele a spus atunci că a sărbătorit o zi de naștere.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!