/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Declarația italianului care, timp de zece ani, a sechestrat o româncă: „Ea a cerut să fie închisă”

missing
28 noiembrie 2017, ora 16:16

Mai multe publicații italiene au preluat declarații controversate ale agresorului – făcute prin intermediul avocatului – care a transformat o româncă în sclavă. Francesco Rosario Giordano, arestat în momentul de față, a transmis prin avocatul său că nicio acuzație care i se aduce nu este adevărată. Spune despre beciul în care locuiau că era un loc provizoriu și că el chiar căuta o casă, relatează lacnews24.it, citat de protv.ro.

Nu este adevărat că au existat fapte de violență sexuală asupra partenerei lui și că aceasta a fost lipsită de libertate. Nu este adevărat că a fost găsită legată. A fost găsită închisă pentru că el plecase să-și ia fiul de la școală. Deoarece trăia în spațiu deschis, femeii îi era frică și închidea ușa cu o încuietoare. Ea a cerut să fie închisă”, a transmis bărbatul prin intermediul avocatului său, Salvatore Sisca.

Giordano nu a putut explica de ce mama și sora italianului nu știau de existența Cristinei și a copiilor. Cum nu a putut explica nici rănile vizibile de pe trupul femeii ori de ce a abuzat-o timp de 10 ani.

Românca a devenit sclava italianului în 2007. Acesta a violat-o, a ținut-o sechestrată într-un beci, printre șoareci și șobolani, a bătut-o și cusut-o pe viu atunci când rănile ar fi avut nevoie de îngrijirile unui chirurg. În urma violurilor, tânăra a născut și doi copii. Este vorba despre o fetiță de 3 ani și un băiat de 9, care trăiau în același beci mizer, alături de mama lor.

Monstruozitățile au ieșit la suprafață abia după ce agresorul a fost oprit în trafic pentru un control de rutină. Carabinierilor le-a atras atenția faptul că fiul său era murdar și avea hainele rupte, așa că au cerut să vorbească și cu mama lui. Bărbatul nu a mai putut astfel să o țină ascunsă pe femeie.

Nimeni nu înțelege cum de autoritățile nu au bănuit nimic mai ales că italianul a fost închis în trecut pentru fapte similare. În 1995, acesta a fost arestat după ce a sechestrat o fată timp de 5 luni, a bătut-o și violat-o.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram