O moldoveancă în vârstă de 44 de ani, care a dispărut acum o lună în Italia, ar fi fost ucisă de soțul său italian. Potrivit poliției locale, bărbatul ar fi recurs la acest gest după ce femeia i-ar fi spus că vrea să îl părăsească. La o lună de la dispariția sa, corpul femei a fost identificat, iar forțele de ordine au reușit să reconstruiască crima.

Potrivit presei locale, femeia a fost strangulată, deoarece pe corpul său nu au fost identificate urme de sânge. După ce a omorât-o, italianul i-ar fi ascuns corpul neînsuflețit și ar fi dat foc lucrurilor ei personale. Poliția susține că femeia ar fi vrut să îl părăsească și și-ar fi strâns lucrurile pentru a pleca, iar soțul său, pentru a nu o pierde, ar fi recurs la acest gest disperat.

Crima a fost decosnpirată cu ajutorul camerelor de supraveghere. Potrivit poliției, moldoveanca ar fi fost ucisă la sfârșitul lunii octombrie, iar soțul său susținea atunci că femeia a dispărut, iar autoritățile au întreprins acțiuni de căutare. După ce femeia a fost găsită, poliția a aflat că italianul s-a sinucis, în casa acestuia fiind găsit un bilețel: „Ai intrat în viața mea și acolo vei rămâne pentru totudeauna. Te iubesc”.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!