Descoperire macabră la Florești. Cadavrul unui bărbat în vârstă de 42 de ani a fost găsit pe teritoriul tovărășiei pomicole a Ministerul Tehnologiilor Informaționale și Telecomunicațiilor. Bărbatul este originar din Rezina, însă nu are un loc permanent de trai.

Potrivit ofițerului de presă al IP Anenii Noi, Silvia Petcu, bărbatul a fost descoperit după ce reprezentanții Inspectoratului Național de Investigații au discutat cu câțiva oameni ai străzii.

Potrivit informațiilor preliminare, bărbatul ar fi fost omorât în urma unui conflict cu alți doi oameni ai străzii. Motivul ar fi fost metalul feros pe care aceștia îl colectau și vindeau.

Unul dintre bănuiți a fost reținut de forțele de ordine, iar cel de-al doilea este căutat.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!