/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Tancurile Abrams, retrase de pe front

Vor revenirea la uniformele școlare. Guvernul va analiza oportunitatea reintroducerii uniformelor

missing
12 decembrie 2017, ora 16:17

Purtătorul de cuvânt al PD, Vitalie Gamurari, a făcut trimitere astăzi la un sondaj realizat la comanda PD din care reiese că majoritatea respondenților ar fi pledat pentru reintroducerea uniformelor școlare. Practica este una sovietică, dar Gamurari susține că ea este aplicată și în unele țări din Occident.

În perioada sovietică o singură uniformă școlărească era valabilă în toată Uniunea Sovietică. În mai multe instituții de învățământ de stat și private din Moldova s-a păstrat această practică până în ziua de azi, doar că uniformele sunt diferite.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram