Comisia juridică, numiri și imunități a selectat candidații pentru funcția de membri ai Consiliului Superior al Magistraturii și ai Consiliului Superior al Procurorilor, în cadrul interviului desfășurat miercuri, 13 decembrie.

Pentru funcția de membru CSM au fost selectați următorii candidați: Mariana Timotin, Ian Postu și Serghei Țurcanu. La funcția de membru CSP candidează Lilia Mărgineanu.

Comisia juridică, numiri și imunități va propune plenului Parlamentului pentru examinare și votare candidaturile selectate.

8 dosare pentru funcția de membri CSM și două dosare pentru funcția de membri CSP au fost recepționate pentru concursul public organizat de Comisia juridică, numiri și imunități. Dosarele au fost depuse în perioada 4-11 decembrie 2017.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!