Poliţiştii sectorului Râşcani sunt în căutarea bărbatului din imagini, care este suspectat de furt. Acesta urmează a fi identificat şi cercetat penal pentru că ar fi sustras un telefon mobil de model „Iphone”. Bănuitul a profitat de neatenţia angajatei magazinului, şi a sustras telefonul de după tejghea.

Persoanele care l-au recunoscut, sunt rugate să comunice informaţiile la numărul de contact: 079 204 686. Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

Suspectul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 13 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!