Deputatul democrat, Corneliu Dudnic, s-a arătat indignat în cadrul ședinței Parlamentului că aleșii poporului pun pe mesele lor de lucru drapelele altor state și a cerut ca acestea să fie scoase.

„Permite regulamentul Parlamentului ca deputații să pună pe masa lor de lucru drapelul altor state? În acest context vreau să spun că toți ținem minte susținerea pe care o oferă Guvernul României țării noastre, dar asta nu ne oferă dreptul de a ne bate joc de instituțiile de stat. Imaginați-vă că mâine aici vor apărea 24 de drapele ale Federației Ruse, patru ale Turciei. În ce vom transforma această instituție? Vă rog să încetați să vă bateți joc de această instituție și să scoateți drapelul altor state de pe birourile de lucru”, a spus democratul.

Andrian Candu a ținut însă să menționeze că astfel de discuții în plenul Parlamentului nu sunt etice și corecte: „Vă adresați mie, pentru că eu moderez această ședință. Dacă este de procedură o adresăm în mod oficial direcției juridice, care analizează și vine cu un răspuns clar. Altfel vom crea un ping-pong de declarații”.

Menționăm că partidul liberal a propus astăzi din nou declararea anului 2018 -Anul Unirii, însă propunerea nu a fost susținută.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!