/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Sicriul cu corpul neînsuflețit al lui Andrei Galben va fi depus în incinta ULIM, unde este deschisă o carte de condoleanțe

missing
19 decembrie 2017, ora 12:05

Miercuri, la ora 9.00, sicriul cu corpul neînsuflețit al lui Andrei Galben va fi depus în incinta ULIM, unde este deschisă o carte de condoleanțe și unde se va desfășura mitingul de doliu.

Înmormântarea va avea loc miercuri, ora 12.30, la Cimitirul Central din strada Armenească a capitalei. ULIM decretează doliu instituțional până la 9 ianuarie 2018, timp în care vor fi suspendate toate activitățile didactico-științifice.

Pentru meritele sale academice deosebite, savantul Andrei Galben, autor a peste 400 de lucrari didactico-știintifice, a devenit membru corespondent al Institutului de Relatii Internaționale din Paris, Franța (1996), membru titular al Academiei Pentru Pace si Progres, Washington, SUA (1996), academician al Institutului de Biografii, SUA (1997), membru de onoare al Academiei de Medicina din Polonia (1998), academician al Academiei Mondiale, Varșovia (1999) ș.a.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram