/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Asociația „UNIREA - ODIP” cere ridicarea imunității deputatului socialist, Vladimir Odnostalco

missing
21 decembrie 2017, ora 09:55

„Acțiunile cetățeanului Odnostalco Vladimir, întrunesc elementele constitutive ale infracțiunilor prevăzute de Codul Penal, și anume art. 347 – Profanarea Simbolurilor de Stat – prin acțiunile și încercările de smulgere a drapelului tricolor din pieptul cetățeanului Vlad Bilețchi și atribuirea în adresa drapelului tricolor a calificativului “тряпка” – din rusă – cârpă. Precum și a infracțiunii prevăzute de Codul penal, art. 346 – Acţiunile intenţionate îndreptate spre aţâţarea vrajbei, diferenţierii sau dezbinării naţionale, etnice, rasiale sau religioase – prin comportamentul discriminator, arogant, agresiv și ofensator adresat cetățeanului care poartă tricolor în piept și se identifică drept fiind etnic român – catalogându-l și atribuindu-i calificative de “om bolnav psihic” , “bolnav” ,”гей” – homosexual “грязь”– din rusă – mizerie, gunoi, murdărie, “тряпка” – din rusă – cârpă”, se menționează în textul plângerii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram