Banca Națională a Moldovei (BNM) a dat publicității preţul monedelor şi bancnotelor jubiliare şi comemorative oferite spre vânzare. Acestea sunt emise de BNM și se comercializează prin intermediul băncilor licenţiate din Republica Moldova.

Prețul de comercializare ale celor 44 de monede şi bancnote jubiliare şi comemorative se stabilește în mod independent de băncile licenţiate din RM, în mărime de până la trei la sută peste prețul la care au fost procurate de la Banca Naţională a Moldovei.

Cele mai scumpă monede scoase în vânzare sunt piesele denumite „20 de ani de la introducerea monedei naţionale în Republica Moldova-aur” şi „555 de ani de la urcarea pe tron a lui Ştefan cel Mare – aur”. Preţul primei ajunge la 11.488 de lei, iar cea de-a doua 11.334 de lei.

De menționat că, preţul este valabil până la 31 ianuarie 2018.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!