/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/DOC/ Dovada că Silvia Radu a plecat în concediu. Va reveni la Primărie pe 9 ianuarie

missing
02 ianuarie 2018, ora 12:26

Edila i-a delegat, în perioada absenței sale de la Primărie, exercitarea atribuțiilor Primarului general interimar al municipiului Chișinău viceprimarului Nistor Grozavu. Totuși, Grozavu nu va putea semna dispozițiile cu privire la numirea, suspendarea și încetarea raporturilor de serviciu a personalului primăriei, pretorilor, vice-pretorilor, secretarii preturilor de sector sau a conducătorilor instituțiilor și a întreprinderilor municipale.

Menționăm că, Nistor Grozavu a felicitat de Revelion, pe scena din PMAN, locuitorii orașului Chișinău cu sosirea noului an.

,

Anterior, contactată telefonic de redacția TV8, Silvia Radu ne-a întrebat de ce avem nevoie de ea la Primărie și ne-a îndemnat să discutăm cu purtătorul său de cuvânt. Primarul interimar a refuzat să ne spună dacă este sau nu în concediu. Nici purtătorul de cuvânt al primăriei, Vadim Brânzaniuc nu ne-a răspuns la întrebare, menționând că nici nu confirmă, dar nici nu infirmă că Silvia Radu ar fi în concediu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram