Chiar dacă nu au vrut să recunoască în fața camerelor sau telefon, Silvia Radu a plecat într-un concediu neplătit în perioada 27 decembrie - 8 ianuarie 2018. Cel puțin așa reiese dintr-un document publicat de liberalul Valeriu Munteanu.

Edila i-a delegat, în perioada absenței sale de la Primărie, exercitarea atribuțiilor Primarului general interimar al municipiului Chișinău viceprimarului Nistor Grozavu. Totuși, Grozavu nu va putea semna dispozițiile cu privire la numirea, suspendarea și încetarea raporturilor de serviciu a personalului primăriei, pretorilor, vice-pretorilor, secretarii preturilor de sector sau a conducătorilor instituțiilor și a întreprinderilor municipale.

Menționăm că, Nistor Grozavu a felicitat de Revelion, pe scena din PMAN, locuitorii orașului Chișinău cu sosirea noului an.

,

Anterior, contactată telefonic de redacția TV8, Silvia Radu ne-a întrebat de ce avem nevoie de ea la Primărie și ne-a îndemnat să discutăm cu purtătorul său de cuvânt. Primarul interimar a refuzat să ne spună dacă este sau nu în concediu. Nici purtătorul de cuvânt al primăriei, Vadim Brânzaniuc nu ne-a răspuns la întrebare, menționând că nici nu confirmă, dar nici nu infirmă că Silvia Radu ar fi în concediu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!