Un microbuz și o mașină s-au ciocnit pe o autostradă din regiunea Lviv, Ucraina, cinci persoane au fost spitalizate, trei dintre ele sunt cetățeni moldoveni, a declarat sâmbătă serviciul de presă al administrației regionale de stat din Lviv, transmite Ria Novosti.

pe 6 ianuarie, la ora 14:10, în satul Gostintsevo din districtul Mostysky, un microbuz și o mașină s-au ciocnit pe autostrada Lviv-Shegini, care s-a soldat cu rănirea a rănirea a șapte persoane, dintre care cinci au fost spitalizate într-o stare de severitate moderată“, se arată în comunicat.

Potrivit departamentului, au fost spitalizați trei cetățeni moldoveni și doi locuitori ai orașului Nikolaev. Circumstanțele în care s-a produs accidentul sunt investigate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!