Un autocamion cu cisternă, încărcată cu 30 tone motorină, s-a inversat lateral într-o intersecție din apropierea orașului Vulcănești. Incidentul a avut loc vineri seara în jurul orei 19:40. La fața locului au intervenit două echipe de salvatori cu două autospeciale.

Șoferul camionului, nu a avut de suferit, acesta fiind singurul care se afla în cabina unității de transport.
Echipele de salvatori și pompieri au organizat venirea la locul accidentului, a unei alte autocisterne, și au desfășurat lucrări de pompare și transfer a motorinei din autocisterna răsturnată în autocisterna adusă. Între timp, tot echipele de salvatori și pompieri, au asigurat paza antiincendiară, pentru a evita alte situații de risc. Lucrările au fost încheiate către ora 00:30 minute, ulterior fiind evacuat de pe traseu și camionul răsturnat.

Ca urmare a situației create, traseul a fost parțial blocat, circulația fiind dirijată de către reprezentanții Inspectoratului național de patrulare.

Alte circumstanțe ale acestui caz urmează să fie cercetate și stabilite de către organele de drept.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!