Persoane necunoscute au aplicat pe tomberoanele de gunoi din Bălți o imagine cu Renato Usatîi cu inscripția „partidul de gunoi”, menționează SP.

Locuitorii Bălțiului au observat că imaginile au apărut în dimineața zilei de 6 ianuarie pe pereții mai multor blocuri, dar și pe tombeoanele de gunoi din mai multe sectoare.

„Sunt indignată. Au deteriorat aspectul blocului pentru care au am achitat foarte mulți bani. Nu doar eu am de suferit. Îmi vine să plâng”, a menționat pentru o SP o locuitoare a Bălțiului.

Menționăm că acum câteva zile Consiliul municipal Bălți a decis inițierea unui referendum local de demitere a primarului de Bălți, asta după ce municipiul s-a confruntat cu o adevărată „criză a gunoiului”, după ce compania care presta servicii de evacuare a deșeurilor a stopat activitatea.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!