/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

/FOTO/ Persoane necunoscute au aplicat imaginea lui Usatîi pe tomberoanele de gunoi din Bălți

missing
07 ianuarie 2018, ora 15:17

Locuitorii Bălțiului au observat că imaginile au apărut în dimineața zilei de 6 ianuarie pe pereții mai multor blocuri, dar și pe tombeoanele de gunoi din mai multe sectoare.

„Sunt indignată. Au deteriorat aspectul blocului pentru care au am achitat foarte mulți bani. Nu doar eu am de suferit. Îmi vine să plâng”, a menționat pentru o SP o locuitoare a Bălțiului.

Menționăm că acum câteva zile Consiliul municipal Bălți a decis inițierea unui referendum local de demitere a primarului de Bălți, asta după ce municipiul s-a confruntat cu o adevărată „criză a gunoiului”, după ce compania care presta servicii de evacuare a deșeurilor a stopat activitatea.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram