Duminică noaptea la ora 22.05 într-un apartament din sectorul Botanica al capitalei, a fost depistat cadavrul unei persoane și o altă persoană rănită prin plagă cu armă de foc.

Pe marginea cazului poliția a identificat două persoane, potrivit poliției acestea sunt tată și fiu. Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală, conform semnelor componenței de infracțiune, în baza articolului 145 aliniat 2 Cod Penal, omor intenționat săvârșit cu premeditare.

Persoanele au fost reținute în interpretarea articolului 166 Cod Procedură Penală. Dacă vinovăția acestora va fi demonstrată, ei vor fi pedepsiți cu închisoare de la 15 la 20 de ani sau detenție pe viață.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!