Conflictul dintre câțiva vizitatori ai patinoarului din Bălți s-a transformat într-o bătaie. A fost necesară intervenția poliției. Potrivit martorilor oculari, incidentul a avut loc în seara de vineri, 5 ianuarie, la scurt timp după ce patinoarul și-a început activitatea, scrie esp.md

Se presupune că o vizitatoare s-a indignat că pe gheață le este permis accesul persoanelor în stare de ebrietate, care ar prezenta un pericol pentru ceilalți. Un bărbat auzind această afirmația a început să se certe cu femeia respectivă, a împins-o și ea a căzut pe gheață. Ulterior, conflictul s-a transformat într-o luptă în vestiar.

Un martor ocular a filmat o secvență a incidentului, în ea vedem cum femeia i-a o patinele și îl lovește în cap pe un bărbat. Mai jos secvența video, vă atenționăm că conține limbaj licențios.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!