Oamenii legii au reținut un suspect în incendierea unei clădiri cu nouă etaje din Tiumen, transmite Interfax citând serviciul de presă al departamentului regional al Ministerului Afacerilor Interne din Rusia.

Reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne au declarat că suspectul în incendiere a fost reținut de ofițerii DPS fără a specifica alte detalii.

Ura.ru, la rândul său, cu referire la date neoficiale, scrie că bănuitul de incendierea clădirii este un consumator de droguri, condamnat anterior, care ar fi încercat să se sinucidă. Poliția l-a salvat după ce au spart ușa apartamentului în care se afla. Persoana care a murit în incendiu, potrivit surselor lui ura.ru, era vecinul suspectului.

Amintim că, incendiul în clădirea cu nouă etaje a avut loc în seara zilei de 8 ianuarie. Zona de foc a fost de aproximativ 1,5 mii de metri pătrați. Focula distrus aproape complet fațada clădirii. Din bloc au fost evacuate 160 de persoane, care au fost temporar plasați în hoteluri sau la rude.

72.ru anunță cu referire la administrația din Tiumen că, ca urmare a incendiului, 43 de apartamente din 84 au fost deteriorate.

O locuitoare a casei s-a otrăvit cu produse de ardere și este în spital. La inspectarea clădirii în unul dintre apartamente a fost găsit corpul decedatului.

Poliția a deschis un dosar penal în conformitate cu partea 2 din art. 167 din Codul penal (distrugerea intenționată sau daunele provocate de incendiere).

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!