/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

A fost reținut bănuitul de incendierea unei clădiri cu nouă etaje din Tiumen

missing
09 ianuarie 2018, ora 12:08

Reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne au declarat că suspectul în incendiere a fost reținut de ofițerii DPS fără a specifica alte detalii.

Ura.ru, la rândul său, cu referire la date neoficiale, scrie că bănuitul de incendierea clădirii este un consumator de droguri, condamnat anterior, care ar fi încercat să se sinucidă. Poliția l-a salvat după ce au spart ușa apartamentului în care se afla. Persoana care a murit în incendiu, potrivit surselor lui ura.ru, era vecinul suspectului.

Amintim că, incendiul în clădirea cu nouă etaje a avut loc în seara zilei de 8 ianuarie. Zona de foc a fost de aproximativ 1,5 mii de metri pătrați. Focula distrus aproape complet fațada clădirii. Din bloc au fost evacuate 160 de persoane, care au fost temporar plasați în hoteluri sau la rude.

72.ru anunță cu referire la administrația din Tiumen că, ca urmare a incendiului, 43 de apartamente din 84 au fost deteriorate.

O locuitoare a casei s-a otrăvit cu produse de ardere și este în spital. La inspectarea clădirii în unul dintre apartamente a fost găsit corpul decedatului.

Poliția a deschis un dosar penal în conformitate cu partea 2 din art. 167 din Codul penal (distrugerea intenționată sau daunele provocate de incendiere).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram