Pește și produse din pește fără acte de proveniență și alte nereguli depistate de polițiști la o întreprindere din Capitală. Ofiţerii de investigare a fraudelor economice au documentat secția comercială și de producere al întreprinderii, care este specializată în prelucrarea peștelui și comercializarea produselor din pește.

Respectiv în urma verificărilor efectuate la fața locului în secția de producere, au fost depistate 200 kg de pește viu care era păstrat în condiții antisanitare, prezența obiectelor străine, fileu de pește neetichetat. Totodată, la solicitarea polițiștilor administratorul nu a putut prezenta toate actele privind originea și proveniența peştelui şi produselor din peşte.

Deocamdată, polițiștii au întocmit procese verbale cu privire la contravenții, iar directorul întreprinderii riscă amendă în mărime de până la 15 000 lei.

Poliţia Capitalei continuă activităţile speciale la compartimentul asigurarea şi respectarea drepturilor consumatorilor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!