/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ 200 de kg de pește, fără acte de proveniență. Nereguli depistate la o întreprindere de comercializare a peștelui

missing
09 ianuarie 2018, ora 10:50

Respectiv în urma verificărilor efectuate la fața locului în secția de producere, au fost depistate 200 kg de pește viu care era păstrat în condiții antisanitare, prezența obiectelor străine, fileu de pește neetichetat. Totodată, la solicitarea polițiștilor administratorul nu a putut prezenta toate actele privind originea și proveniența peştelui şi produselor din peşte.

Deocamdată, polițiștii au întocmit procese verbale cu privire la contravenții, iar directorul întreprinderii riscă amendă în mărime de până la 15 000 lei.

Poliţia Capitalei continuă activităţile speciale la compartimentul asigurarea şi respectarea drepturilor consumatorilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram