Vloggerul Ilie Bivol a anunțat că va restitui toți banii pe care i-a colectat de la susținătorii săi după ce i-a ars casa. Tânărul a decis să facă acest lucru după ce a fost acuzat că fură bani și că ar fi înscenat incendiul.

„Casa mea nu era asigurată. Nu am știut de așa ceva. Unii spun că mi-am dat foc la casă pentru că vreau să iau banii din asigurare și din donații. Nu e adevărat”, spune Ilie.

Potrivit pompierilor incendiul ar fi izbucnit din cauza exploatării necorespunzătoare a șemineului care era instalat în încăpere. Vloggerul își recunoaște vina, însă are o explicație: „Nu am fost atent și s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Am lăsat ușa la șemineu dechisă când am plecat, dar acolo nu era foc”.

Ilie susține că nu a fost ideea sa să colecteze bani pentru a-și renova casa, ci a părinților săi, însă nu a vrut să fure de la nimeni bani.

„Am să vorbesc cu cei de la Guvern24 și o să îi rog să returneze banii la toate persoanele care m-au susținut financiar”, a spus vloggerul.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!