Vloggerul Ilie Bivol a anunțat că va restitui toți banii pe care i-a colectat de la susținătorii săi după ce i-a ars casa. Tânărul a decis să facă acest lucru după ce a fost acuzat că fură bani și că ar fi înscenat incendiul.

„Casa mea nu era asigurată. Nu am știut de așa ceva. Unii spun că mi-am dat foc la casă pentru că vreau să iau banii din asigurare și din donații. Nu e adevărat”, spune Ilie.

Potrivit pompierilor incendiul ar fi izbucnit din cauza exploatării necorespunzătoare a șemineului care era instalat în încăpere. Vloggerul își recunoaște vina, însă are o explicație: „Nu am fost atent și s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Am lăsat ușa la șemineu dechisă când am plecat, dar acolo nu era foc”.

Ilie susține că nu a fost ideea sa să colecteze bani pentru a-și renova casa, ci a părinților săi, însă nu a vrut să fure de la nimeni bani.

„Am să vorbesc cu cei de la Guvern24 și o să îi rog să returneze banii la toate persoanele care m-au susținut financiar”, a spus vloggerul.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!