După ce a declarat ieri că va restitui toți banii care i-au fost donați pentru ca să își reconstruiască casa în urma incendiului, cel mai popular vlogger din Republica Moldova s-a răzgândit. Ilie Bivol a postat un video în care susține că din banii colectați își va reconstrui casa în ciuda celor care îl critică.

„După ce am văzut toți proștii care s-au bucurat, am decisă nu întorc banii, pentru că așa îi fac fericiți. Am decis să nu returnez banii, pentru că persoanele care au donat au vrut să mă ajute. Am văzut reacțiile oamenilor și nu are rost să mă îndreptățesc în fața lor. Știu că le fac în ciudă oamenilor care vor să le demonstrez ceva. Banii am să îi iau și am să îmi reconstruiesc casa. Mulțumesc celor care au donat”, a spus Ilie.

Potrivit pompierilor incendiul din casa vloggerului ar fi izbucnit din cauza exploatării necorespunzătoare a șemineului care era instalat în încăpere. Vloggerul își recunoaște vina, însă are o explicație: „Nu am fost atent și s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Am lăsat ușa la șemineu dechisă când am plecat, dar acolo nu era foc”.

Ilie susține că nu a fost ideea sa să colecteze bani pentru a-și renova casa, ci a părinților săi, însă nu a vrut să fure de la nimeni bani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!