Apă-Canal Chişinău vine cu un apel către toţii gestionarii fondului locativ, prin care îi îndeamnă pe toţi utilizatorii de apă potabilă să protejeze căminele de apometru (branşamentele) şi subsolurile blocurilor contra îngheţului.

Consumatorii, de comun acord cu gestionarii fondului locativ din municipiul Chişinău sunt obligaţi să ia toate măsurile necesare pentru asigurarea protecţiei, şi stării de curăţenie a căminului de branşament, a contorului de apă la locul de montaj şi a vanelor ce echipează branşamentul. În contextul în care meteorologii au anunţat îngheţuri pentru acest week-end, dar și pentru săptămână viitoare, S.A. „Apă-Canal Chişinău” sugerează gestionarilor să termoizoleze regulamentar gurile de acces la revizii, reţelele interioare de canalizare şi branşamentele.

În cazul în care aceste măsuri nu vor fi respectate, există posibilitatea de îngheţ, mai ales pe timp de noapte, când consumul este mai mic.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!