Un cerșetor în scaun cu rotile a fost lovit de un automobil pe strada Ciuflea. Incidentul a avut loc duminică seara și s-a întâmplat în afara trecerii pentru pietoni. Potrivit poliției Capitalei, tânărul din scaunul cu rotile nu suferă de nicio dizabilitate locomotorie și se poate deplasa pe propriile-i picioare.

Acesta a fost acroșat de o șoferița de 45 de ani, care se afla la volanul unui automobil de model Skoda. Femeia nu l-a observat și l-a tamponat.

Tânărul cerșetor a fost dus la Spitalul de Urgență unde i-a fost acordată asistență medicală necesară. Ulterior, victima de 26 de ani, care nu are un loc permanent de trai, a refuzat spitalizarea.

Pe acest caz a fost pornit un dosar penal. Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!