Au avut grijă de vila sportivului Valentino Rossi timp de 10 ani, ca în luna decembrie a anului 2016 să fie concediați. Doi moldoveni îi cer motociclistului despăgubiri în mărime de 114 mii de euro.

Potrivit presei locale, deși Rossi a anunțat că își vinde vila, aceasta este încă în proprietatea sa. Astfel, cuplul de moldoveni în vârstă de 62 și 60 de ani, au apelat la un avocat pentru a primi bani care li s-ar cuveni pentru lunile în care ar fi fost concediați ilegal, dar și banii pentru orele suplimentare care trebuie să le revină timp de cinci ani. Victor avea un salariu lunar de 2600 de euro, iar soția sa – 1600 de euro. Însumând salariul pentru lunile în care au fost concediați, dar și banii pe care ar trebui să îi primească pentru orele suplimentare de muncă, Valentino Rossi ar trebui să le achite o sumă totală de 114 mii de euro.

Avocatul care îi reprezintă pe cei doi moldoveni susține că clienții săi lucrau vara de la ora 6.30 până la 21.30, iar pe timp de iarnă de la 8.30 până la 18.30. Cuplul avea în îngrijirea sa un teren de 20.000 de metri pătrați cu o piscină mare, grădini și terase.

Avocații lui Rossi sunt de altă opinie. Aceștia neagă că cei doi moldoveni ar fi lucrat suplimentare și că ar fi avut grijă de grădină și de piscină.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!