O filială a băncii Agroindbank din satul Baurci, Găgăuzia a fost jefuită de câțiva necunoscuți în dimineața zilei de miercuri, 17 ianuarie.

Potrivit poliției, incidentul a avut loc în jurul orei trei, când serviciul de pază privată al băncii a fost alertat că câteva persoane necunoscute au intrat prin efracție în sediul băncii și au sustras suma de 300 de mii de lei.

Pe marginea cazului dat a fost deschis o cauză penal, iar poliția încearcă să identifice persoanele implicate. Menționăm că infractorii au fost surprinse de camerele de supraveghere instalate în cadrul băncii. Se presupune că jaful a fost operat de trei persoane, însă poliția va preciza numărul exact al acestora urmează în cadrul anchetei.

TV8 menționează că în 2015 în această filială a mai avut loc tentativă de spargere.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!