Vitalie Damașcan, atacantul moldovean în vârstă de 18 ani a devenit oficial jucătorul AC Torino, semnând un contract pe 3,5 ani, cu posibilitate de prelungire. Cu toate acestea, în prima parte a noului sezon, Vitalie va juca pentru FC „Sheriff”.

Vitalie Damașcan a fost desemnat la „Gala laureaților fotbalului moldovenesc” din 2017 cel mai bun atacant și a devenit posesor a încă două trofee – cel mai bun golgheter și cel mai bun tânăr jucător. Tânărul sportiv are în palmares cu Sheriff două titluri de campion național (2016/2017, 2017) și deținător al Cupei Moldovei (2017).

Jucătorul și-a început cariera la Zimbru pentru care a evoluat în anii 2015-2017, ulterior s-a transferat la Sheriff Tiraspol.

În Campionatul Italiei, Serie A, evoluează și un alt fotbalist moldovean, mijlocașul Artur Ioniță, care e legitimat la echipa Cagliari.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!