Un tânăr sportiv în vârstă de 29 de ani, care presta servicii de Bodyguard câtorva lideri de partide din Republica Moldova, s-a dovedit a fi organizatorul și conducătorul unei grupări criminale. Forțele de ordine au acumulat probe care demonstrează faptul transmiterii drogurilor pentru comercializare. Tânărul a fost anterior și angajat al BPDS Fulger.

Acesta a fost reținut miercuri, 17 ianuarie, la punctul de trecere al frontierei de stat Sculeni, în timp ce încerca să părăsească teritoriul RM.

Tânărul a fost escortat la sediul oficiului Rîșcani al Procuraturii mun.Chișinău, fiind reținut pentru 72 ore.

Reamintim că, la 21 decembrie, trei tineri au fost reținuți fiind suspectați de implicarea în transportarea și comercializarea stupefiantelor pentru clienții cluburilor de noapte. Suspecții de 21, 29 și 30 de ani, locuitori a mun. Chișinău, practică body-building-ul la nivel profesional, participând și la campionate internaționale.

În urma investigațiilor efectuate de ofițerii de investigații, s-a stabilit că aceștia au creat o rețea de distribuire a drogurilor în localurile de agrement din capitală, fiind responsabili și de introducerea prin contrabandă a drogurilor pe teritoriul țării.

Astfel, la 8 decembrie curent, în adiacentul unei săli sportive din sectorul Botanica, au fost reținuți doi dintre suspecți în momentul transmiterii unei cantități de 250 pastile Ecstasy.

Totodată, în sectorul Botanica al capitalei a fost reținută încă o persoană, care era destinatarul a 300 de pastile, fiind depistate și asupra sa pastile Ecstasy. Destinatarul drogurilor se ocupa cu comercializarea acestora clienților, inclusiv în locurile de agrement, cluburile de noapte.

Ca urmare a acțiunilor desfășurate, au fost depistate și ridicate peste 300 de pastile Ecstasy, 30 000 lei, au fost ridicate două automobile de lux de model BMW cu valoarea totală de aproximativ 20.000 Euro și în privința cărora urmează să fie aplicat sechestrul.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!