Oamenii sunt luați  pe sus de vând, acoperișurile caselor zboară, iar toate zborurile au fost anulate. În Olanda a fost emis cod portocaliu de vânt puternic și furtună. Potrivit meteorologilor, rafalele de vânt au viteze cuprinse între 80 și 100 km/h, iar în unele zone ajungând și la 130 km/h, menționează Mediafax.

Toate zborurile de pe aeroportul Schiphol din Amsterdam au fost anulate, joi, din cauza condiţiilor meteo, iar serviciul olandez feroviar a suspendat traficul feroviar ca urmare a unei furtuni puternice. De asemenea, gara principală din Haga a fost închisă din cauza îngrijorării că furtuna ar putea dărâma o parte a acoperişului de sticlă.

Pe internet au apărut mai multe imagini video în care sunt surprinse consecințele furtunii. Unii oameni sunt luați pe sus de vântul puternic, casele sunt dărâmate, copacii sunt scoși din rădăcini, iar traficul a fost paralizat.

Aceeaşi situaţie este prezentă şi în Marea Britanie, unde vântul a afectat liniile electrice care alimentau trenurile, iar câţiva copaci au căzut peste şine.

În Scoţia, autorităţile au avertizat oamenii să încerce să evite autostrăzile, din cauza ninsorii, iar în Belgia, traficul feroviar a fost, de asemenea, întrerupt.

În Germania, şcolile din majoritatea regiunilor au rămas închise din cauza unei furtuni care se aşteaptă să aducă ploi abundente şi zăpadă. Autorităţile au avertizat cetăţenii să nu îşi părăsească locuinţele.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!