Potrivit autorităților, la această oră transportul public din municipiul Chișinău circulă conform programului. Deși Primăria informează că s-a intervenit pentru curățarea trotuarelor, la această oră în mai multe curți din Capitală chișinăuienii se deplasează cu greu din cauza ghețușului care s-a format peste noapte.

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei, pe tot parcursul nopţii, Regia „Exdrupo” a intervenit, cu 64 de autospeciale, la curăţarea străzilor şi a împrăştiat material antiderapant pe arterele pe care circulă transportul public şi pe căile de acces către suburbii. În continuare, pe parcursul zilei, se va acţiona, în mod special, în localităţile suburbane.

În acelaşi timp, începând cu ora 4.00, Regia locativ-comunală a intervenit cu 45 de utilaje şi cu peste 400 de muncitori la curăţarea trotuarelor, a căilor de acces în interiorul curţilor blocurilor de locuinţă şi a staţiilor de aşteptare a transportului public. Cu toate acestea, în mai multe curți din Capitală nu s-a intervenit nici pe parcursul zilei de ieri, dar nici astăzi.

În caz de înregistrare a situațiilor problematice în contextul condițiilor meteo, cetățenii sunt chemați să apeleze Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67, (022) 22-26-04.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!