Tragedie într-o familie din Strășeni. Viceprimarul orașului, Elena Pereu, și copilul acesteia au fost spitalizați, în stare gravă, fiind intoxicați cu gaze. Soțul acesteia, de aproximativ 50 de ani, a murit.

Apelul la fost primit la ora 07:11, iar echipa de asistență medicală urgentă a ajuns la fața locului unde au depistat doi adulți și un copil. Una dintre persoane a fost declarată moartă, iar cealaltă persoană și copilul erau în stare de comă.

Dimineața au fost aduși la spitalul din Strășeni, secția internare, apoi la reanimare. Acolo s-au făcut măsuri de resuscitare, fiindcă erau în comă, și copilul și mama. Pe parcurs starea lor s-a agravat,” a declarat pentru TV8 Iurie Topor, șeful interimar al spitalului din Strășeni.

Victimele au fost găsite de bunica băiatului, care se afla într-un alt compartiment al casei. Starea mamei și a băiatului de 12 ani s-a agravat. Pacienții au fost transportați la Chișinău pe rând. Victimele au fost transportate la Chișinău prin intermediul serviciului AVIASAN. Copilul a fost transportat la Centrul Mamei și Copilului și se află în stare gravă, iar mama se afla în Secția toxicologie a unul alt spital din Capitală.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!