Un pilot a dovadă de foarte mult sânge rece după ce a reușit să aducă la sol, în siguranţă, un avion pe un vânt de 110km/oră. Imaginile au fost filmate pe Aeroportul Internațional Düsseldorf, după ce în ultimele zile Europa a fost afectată de furtuna Friederike. Vânturile de forfecare au atins rafale de peste 100 km/h. Aeronavele au fost nevoită să aterizeze în astfel de condiții dificile. Unii le pot considera periculoase, alții însă pot spune că sunt obișnuiți.

Aeroportul din Dusseldorf este renumit pentru astfel de vânturi. În decursul zilei de ieri au fost înregistrate mai multe aterizări și decolări spectaculoase, dar operate în deplină siguranță.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!