O femeie de 57 de ani, originară din Nisporeni, care locuia de mai mulți ani în orașul Fălești, a murit în această dimineață în drum spre Spitalul raional, unde era dusă cu hipotermie.

Un angajat al Secției internare a instituției medicale a declarat pentru IPN că femeia a fost găsită lângă gardul casei, de către bărbatul cu care locuia. Întors de la muncă, acesta spune că nu a găsit-o acasă și a mers să o caute.

Când a găsit-o, a sunat la urgență. Medicul reumatolog al spitalului a constat decesul femeii imediat ce a fost coborâtă din ambulanță. Poliția cercetează cazul pentru a afla condițiile în care femeia a ajuns să înghețe lângă casă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!