În cadrul unei întrevederi du Ministrul Sănătății, Sveltana Cebotari, Ambasadorul Republicii Polonia în ţara noastră, Bartłomiej Zdaniuk, a subliniat disponibilitatea Poloniei de a contribui la realizarea reformelor în domeniile de sănătate și social, menționând importanța realizării unui schimb de experiență și bune practici în Polonia, privind dezvoltarea acestor domenii.

În acest context, părțile au convenit asupra identificării domeniilor unde partea poloneză urmează să ofere suport și expertiza necesară.

Totodată, Bartłomiej Zdaniuk, a accentuat necesitatea unei colaborări mai intense în domeniul muncii, reieșind din faptul că tot mai mulți moldoveni aleg să munceacsă în Polonia.

În prezent, între Republica Moldova şi Polonia sunt semnate 37 de tratate bilaterale, care reglementează diverse domenii de activitate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!