Mii de călători au rămas blocați în trafic, iar zeci de persoane au fost rănite urmare a căderilor de zăpadă la Tokyo. Asta deși, potrivit Agenției de meteorologie din Japonia, stratul de zăpadă nu a depășit 23 de centimetri, transmite AFP.

Cel puțin 180 de persoane au avut de suferit din cauza degerăturilor. Unii au căzut pe drumurile alunecoase și și-au fracturat membrele. Peste 700 de accidente rutiere s-au produs din cauza ninsorilor neobișnuite pentru japonezi. Ei numesc zăpada de 23 de centimetri „intemperie”. Transportul public s-a oprit, iar zeci de zboruri naționale și internaționale au fost anulate pe aeroportul din Tokyo. Ninsorile sunt un fenomen foarte rar în Japonia. Meteorologii au anunțat că temperaturile negative se vor menține pe tot parcursul săptămânii.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!