Silvia Radu a fost audiată la Procuratură în cadrul unui proces penal pornit în baza sesizării depuse de liberalul Valeriu Munteanu, precum că și-ar fi depășit atribuțiile de serviciu. În urma audierilor a fost emisă o ordonanță de ne începere a urmării penale pe acest caz.

„Nimic nu s-a adeverit din sesizare. Procesul penal a fost încetat la data de 17 ianuarie, fiind emisă o ordonanță de ne începere”, a declarat pentru TV8, șeful procuraturii Chișinău, Ştefan Şaptefraţ.

Amintim că, vicepreşedintele Partidului Liberal, Valeriu Munteanu a semnat un denunț la Procuratura Generală prin intermediul căruia PL solicită pornirea unei cauze penale și atragerea la răspundere penală a Silviei Radu și a lui Ruslan Codreanu, pentru săvârșirea infracțiunii de uzurpare de calități oficiale și a infracțiunii de samovolnicie. În denunț liberalii solicită și examinarea acțiunilor viceprimarului Nistor Grozavu, pentru excesul de putere sau depășirea atribuțiilor de serviciu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!