Curtea de Apel a respins recursul avocatului Alexandru Curtev, care îi apără interesele avocatului care a urcat beat la volan. Procurorul spune că așteaptă expertiza medico- legală a persoanelor care au fost lovite, ulterior cauza va fi trimisă în judecată.

Avocatul care a urcat beat la volan și a lovit pe zebra 4 persoane rămâne în izolator. Anterior acesta a spus că îi pare rău de cele întâmplate, iar procurorul spunea că acesta parțial își recunoaște vina. Suspectul era la volanul unui autoturism de model „Suzuki Vitară” în momentul în care a lovit pietonii, pe bulevardul Zelinschi. El nu a oprit la semnalul verde al semaforului și a tamponat pietonii care traversau regulamentar.

Potrivit procurorilor, bănuitul a scos un pistol pe care îl deținea legal, a amenințat martorii și a părăsit locul accidentului. Acesta a fost reținut, de Poliția de patrulare. Procurorii au inițiat două cauze penale – una pentru încălcarea regulilor de securitate a circulației rutiere şi alta – pentru amenințarea cu omor. Dacă va fi găsit vinovat, avocatul riscă până la 8 ani de pușcărie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!