Durere fără margini în familia Plămădeală din Anenii Noi. Andrian, un tânăr de doar 20 de ani, a plecat la muncă peste hotare alături de tatăl acestuia, pentru o viață mai bună și un viitor mai prosper. La doar câteva zile de la plecarea din Moldova, acesta a murit tragic în Germania.

Tragedia s-a întâmplat chiar sub ochii tatălui acestuia. Tânărul făcea niște lucrări pe șantier, peste el s-au prăbușit niște grămezi de nisip și pietriș. Timp de două ore s-a încercat să îl salveze, însă cînd a fost găsit acesta era deja decedat. Moartea tânărului a lăsat o mare durere și suferință în inimile celor apropiați.

Pentru a-l putea aduce acasă și înmormânta, familia Plămădeală are nevoie de 5.000 de euro.

Cei care doresc să ajute familia Plămădeală pot dona bani online pe site-ul Caritate.md, sau prin terminalele de plată BPay și introducînd codul 17002427. De asemenea, dacă sunteţi abonat Unite sau Moldcell puteţi dona câte 45 de lei expediind un SMS cu conținutul 300 la numărul 2910.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!