Un tânăr moldovean în vârstă de 28 de ani a murit noaptea trecută după ce a fost accidentat de un Mercedes. Tragedia a avut loc în comuna Cisterna, provincia Latina din Italia.

Potrivit presei italiene, în momentul accidentului tânărul se afla pe marginea drumului și vorbea la telefon, asta după ce ar fi mers la niște prieteni pentru a lua masa. Tragedia s-ar fi produs din cauza întunericului, dar și a cotiturii unde se afla moldoveanul. La volanul Mercedes-ului era un alt tânăr în vârstă de 20 de ani, care nu a reușit să frâneze la timp.

Intervenția ambulanței a fost inutilă, iar tânărul a murit în urma impactului. Poliția investighează cazul pentru a stabili toate circumstanțele accidentului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!