În urma unui conflict în trafic, șoferul unui BMW și-a scos arma încărcată cu gloanțe și a amenințat un alt șofer. La fața locului a fost solicitată grupa operativă IP Râșcani pentru documentarea cazului.

Șoferul a fost stopat de către inspectorii de patrulare pe strada Ismail intersecție cu Columna. La volanul mașinii s-a dovedit a fi un bărbat de 32 de ani, locuitor al capitalei, care avea asupra sa un pistol încărcat cu gloanțe, deținut legal, permisul fiindu-i eliberat în luna septembrie 2017.

Șoferul pătimaș, un bărbat de 32 de ani din Anenii Noi a declarat inspectorilor de patrulare că conflictul s-a început din cauza că nu i-a permis colegului din trafic să efectueze o manevră ilegală, care punea în pericol atât pe el, cât și pe ceilalți șoferi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!