Cantina școlară din localitate Cucuruzeni, raionul Orhei a fost cuprinsă de flăcări în această după amiază. La fața locului au intervenit patru echipaje de pompieri care au localizat după o oră și jumătate.

Din primele informații s-a stabilit că acoperișul unei clădiri utilizate drept cantină școlară pe o suprafață de 125 metri pătrați este cuprins de flăcări. Clădirea cuprinsă de flăcări se află la distanța de 30 metri de edificiul școlii care nu a fost afectat.

În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit. Toate circumstanțele și cauza incendiului urmează a fi stabilite de specialiștii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Foto: dse.md

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!