Încă o localitate a semnat o declarație de Unire cu România. „Unirea în satul Puhoi, raionul Ialoveni, a fost votată unanim”, susține primarul localității.

„Iar dacă unirea noastră de azi este una simbolică, să ne ajute Dumnezeu ca ea să fie un pas hotărâtor spre unirea deplină, când nu va mai fi graniță pe Prut iar oamenii dintre Nistru și Tisa vor munci împreună la realizarea și mulțumirea comună alături de celelalte popoare ale Europei civilizate”, se arată în textul declarației.

Amintim că declarația a mai fost semnată și de satele Parcova și Fântâna Albă din Edineț, Feștelița din Ștefan-Vodă, comuna Opaci din Căușeni, Ruseștii Noi, Bardar, Ulmu și Văsieni din raionul Ialoveni.

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!