Leonid Babii, viceprimar de Bălți, și-a prezentat demisia din motive de sănătate. Cel puțin așa susține primarul orașului Bălți Renato Usatîi, care a scris despre acest fapt pe o rețea de socializare.

„Leonid Babii și-a părăsit postul din cadrul primăriei din Bălți din motive de sănătate. Sunt recunoscător lui Leonid Ivanovici pentru cei doi ani și jumătate în care a lucrat ca viceprimar al municipiului”, a scris Usatîi.

De la începutul lunii ianuarie, Leonid Babii a îndeplinit atribuțiile primarului, în lipsa lui Renato Usatîi. Până pe 2 ianuarie Usatîi a fost înlocuit de Igor Șeremet. De astăzi funcția va fi preluată de către Lilia Sava, singurul viceprimar al municipiului Bălți care a mai rămas în funcție.

Amintim că, la începutul lunii ianuarie viceprimarul municipiului Bălți, Igor Şeremet, și-a anunțat demisia. Funcționarul a postat pe pagina sa de Facebook o declarație prin care își anunță plecarea de la Primăria municipiului Bălţi și în care spunea că motivul demisiei sunt dubiile și neîncrederea pe care o are primarul de Bălți, Renato Usatîi, în capacitățile sale privind administrarea treburilor municipale.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!