Leonid Babii, viceprimar de Bălți, și-a prezentat demisia din motive de sănătate. Cel puțin așa susține primarul orașului Bălți Renato Usatîi, care a scris despre acest fapt pe o rețea de socializare.

„Leonid Babii și-a părăsit postul din cadrul primăriei din Bălți din motive de sănătate. Sunt recunoscător lui Leonid Ivanovici pentru cei doi ani și jumătate în care a lucrat ca viceprimar al municipiului”, a scris Usatîi.

De la începutul lunii ianuarie, Leonid Babii a îndeplinit atribuțiile primarului, în lipsa lui Renato Usatîi. Până pe 2 ianuarie Usatîi a fost înlocuit de Igor Șeremet. De astăzi funcția va fi preluată de către Lilia Sava, singurul viceprimar al municipiului Bălți care a mai rămas în funcție.

Amintim că, la începutul lunii ianuarie viceprimarul municipiului Bălți, Igor Şeremet, și-a anunțat demisia. Funcționarul a postat pe pagina sa de Facebook o declarație prin care își anunță plecarea de la Primăria municipiului Bălţi și în care spunea că motivul demisiei sunt dubiile și neîncrederea pe care o are primarul de Bălți, Renato Usatîi, în capacitățile sale privind administrarea treburilor municipale.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!