/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ PDM schimbă tactica. Renunță la „lupta crâncenă” cu adversarii de stânga?

missing
06 februarie 2018, ora 19:21

În cadrul unei conferințe, organizate în octombrie 2017, liderul democrat spunea că este gata să se alieze cu partidele de dreapta, amenințându-i pe cei de stânga cu o luptă crâncenă. Astăzi, purtătorul de cuvânt al PDM a anunțat că formațiunea exclude orice „război” politic cu adversarii.

„PDM va fi însă un adversar foarte categoric și eficient al celor care vor veni cu proiecte îndreptate spre blocarea cursului european al țării. Vă asigur că acești adversarii vor simți cu adevărat energia noastră, dar și capacitatea noastră de luptă în fiecare zi până în campania electorală”, a declarat Vlad Plahotniuc, președinte PDM.

PDM, așa cum a promis în perioada anilor 2016-2017, va avea o tactică destul de clară, deci va lucra în beneficiul cetățeanului și va încerca să implementeze programul de guvernământ, fără a se implica în anumite lupte sau războaie politice”, a spus Vitalie Gamurari, purtător de cuvânt PDM.

Democrații au anunțat că au creat nouă departamente specializate în cadrul partidului, care acoperă domeniile de activitate ale ministerelor. Cei care vor munci în aceste departamente vor elabora proiecte de legi, pe care partidul le va propune Guvernului și Parlamentului.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram